Du starter med at booke en INTROTIME

EMS BodyPOWER er for alle.
Kom som du er – vi har alt klar!

 • Kom godt igang DETTE ER EN TEKST

  Kom godt igang
  Hos EMS BodyPOWER tager vi udgangspunkt i dig! Derfor starter vi altid med en samtale med din personlige EMS Trainer, hvor vi lærer dig og dine ønsker at kende, samt fortæller lidt om EMS BodyPOWER og hvad du kan forvente af din EMS træning.

 • Det rigtige udstyr/Udstyr der passer til dig DETTE ER EN TEKST

  Det rigtige udstyr
  Når du har klædt om og er kommet i vores specialfremstillede træningstøj, er det tid til at din personlige EMS Trainer giver dig udstyret på, og sikrer, at det sidder perfekt.

 • Making you stronger DETTE ER EN TEKST

  Making you STRONGER
  Så er det tid til at træne! Din personlige EMS Trainer guider dig i gennem hele træningen, viser dig hver enkelt øvelse undervejs, og sørger for at du udfører øvelserne optimalt. Træningen tager 20 min non stop.

 • High 5 moment! DETTE ER EN TEKST

  High 5 moment!
  Din EMS træning er nu afsluttet. Vi er klar med et dejligt bad med lækre hår- og kropsprodukter. Du behøver ikke have håndklæde med. Vi sørger for det hele.

 • Din personlige træning DETTE ER EN TEKST

  Din personlige træning
  Du og din personlige EMS Trainer laver en hurtig evaluering af din træning. Din Trainer vil sætte dig ind i vores abonnementer og I vil sammen finde ud af hvilket der passer bedst til dig, samt booke din næste træning.