EMS BodyPOWER er de første i Danmark, der tilbyder personlig EMS træning

EMS træning er gennem mange år blevet brugt af fysioterapeuter ved genoptræning og behandling af skader, og metoden har været anvendt af professionelle sportsfolk i årevis. Du træner iført en vest med indbyggede elektroder, der giver dig strømimpulser på de store muskelgrupper.

Vores kundeløfte er ‘Making You STRONGER’. Og det er ikke uden grund, vi har nemlig forskingen bag os. Adskillige gange er det blevet bevist, videnskabeligt dokumenteret, at EMS træning, 20 min. om ugen, gør dig stærkere.

Vores vision er, at give vores medlemmer en INTENSIV og EFFEKTIV træning, så de har mere tid til karriere, familieliv og fritid, vi kalder det ‘Et Liv i Balance’.

Vi motiverer vores medlemmer, til at få det meste ud af deres EMS træning, og giver dem en PERSONLIG og PROFESSIONAL oplevelse hver gang de træder ind i vores STUDIOs. Alle vores trainers er uddannede og certificerede EMS Trainers.

Vi har hovedsæde i Hellerup og har pt. studios i Fredericia, Valby, Odense, Hellerup og Marbella. Vi arbejder på, løbende at åbne flere studios i ind- og udland.

Kig ned til os eller BOOK din INTROTIME allerede nu.

Vi glæder os til at se dig, indtil da #StaySTRONG!