Den optimale løsning.

Uanset om du træner i forvejen og ønsker at optimere din træning, om du ønsker at komme i form og sænke din fedt procent eller ønsker et sundt vitalt liv med masser af velvære, så har vi løsningen til dig.
EMS BodyPOWER er for alle!
Vi tilbyder dig en innovativ, højeffektiv træning og vi er med dig hele vejen i gennem. Træningen tager i sig selv kun 20 min og grundet den høje intensitet og den innovative teknologi bag EMS træningen, behøver du kun at træne 1 gang om ugen. Så er du en af dem som nogle gange har svært ved at få kalenderen til at hænge sammen med dine træningsambitioner, så giver vi dig nu muligheden for at koncentrere dig om de vigtigere ting i livet. Book din prøvetime nu.

 • VITAL STÆRK SUND

  VITAL – STÆRK – SUND
  I takt med at vi alle bliver ældre, nedbrydes vores muskler hurtigere og det er derfor essentielt at vi vedligeholder dem, således at vi forebygger skader. Hos EMS BodyPOWER vil du forstærke din ryg og hele dit korset, som er med til at holde alt på plads. Vi kommer hele vejen rundt fra de øverste muskler i din ryg og ned til din bækkenbund. Du vil opleve du bliver stærkere, måske endda at dine rygsmerter forsvinder og du opnår en forøget livskvalitet.

 • UDHOLDENHED STYRKE HURTIGHED

  UDHOLDENHED – STYRKE – HURTIGHED
  Du træner måske allerede og det er vigtigt for dig at føle dig i god form og idealet er den atletiske krop. EMS træning er mere intens end konventionel træning endda så intens at de 20 min du træner hos os, svarer til at du ved din konventionelle styrketræning tager 240 set, dvs. 3 timers intensiv styrketræning på 20 min. Ikke nok med det kan du med EMS træning ramme dine muskler dybere og du træner også hele musklen. Ligeledes får du fat i enkelte muskler, som ellers synes umulige at få fat i gennem konventionel træning. Vi kan hos EMS BodyPOWER optimere dig og din træning. Du vil føle dig hurtigere, stærkere og mere udholdende. Vi hjælper dig med at skabe det optimale muskuløse fundament.

 • SLANK TONET I FORM

  SLANK – TONET – I FORM
  Det er vigtigt for dig at se godt ud når sommeren rammer, eller også ønsker du at komme i god form og smide dine lovehandles, blive gladere for din krop og få bugt med alt det du synes kunne sidde endnu bedre. Dine muskler er dem, som holder alt på plads, så vil du have en pæn tonet krop, en bagdel der siger spar to og føle dig lækker, så er styrketræning nødvendigt. Med EMS træner du hele kroppen på én gang og du kan nøjes med en gang om ugen, fordi de 20 mins intensiv træning, svarer til hvad du kunne nå at træne på tre timer ellers. Vi får fat alle de steder, der ellers kan synes svære at få bugt med. Vi booster dit stofskifte, enzymaktiviteten øges, dit fedt procent vil dale og fordi du opbygger din muskelmasse samtidig, vil dit kaloriebehov også øges. Jo større muskelmasse, desto højere forbrænding = flere kalorier. Så vis verden hvor smuk du er og gør det inde fra med EMS BodyPOWER.